Maak kennis met de Zeven sprookjesachtige Droomtuin thema's

De zeven droomtuinen op een rijtje

Zeven tuinthema's die elk een bijzondere surrealistische beleving moeten gaan opleveren

Zwevend in de lucht, drijvend op het water of over verscholen onder de grond... 
Wat is jouw favoriete sprookjesachtige droomtuin?
De Zeven Sprookjesachtige Droomtuinen laten zien hoe je een ogenschijnlijk doodgewoon tuinlandschap kunt omtoveren tot een sprookjesachtige groene wereld.

Wat zijn de Zeven Droomtuinen?

 1. De verborgen tuinen van Trysór: Deze droomtuin kenmerkt zich door spiraalvormige wandelpaden en verborgen parels. En beneden aangekomen, bij de bron, daar bevindt zich een verborgen parel. Dat belooft dus een avontuurlijke ontdekkingsreis.
 2. De miniatuur tuinen van Pecanito: Deze tweede droomtuin kenmerkt zich door vergezichten. Het type planten maar ook de manier waarop deze zijn vormgegeven, wekken bij deze tuinbeleving namelijk de indruk dat we te maken hebben met een miniatuur landschap dat we vanuit de wolken bekijken.
 3. De hangende tuinen van Videira: Bij deze droomtuin begeef je je in een wereld waar de planten juist uit de wolken lijken te groeien. 
 4. De zwevende tuinen van Sama: Planten, levende rotsen, watertjes en bloemfestijnen lijken letterlijk in het luchtledige te zweven!
 5. De drijvende tuinen van Nenúfar: We verlaten de wereld van de lucht en betreden de wereld van het water, waar allerlei typische tuinwerelden in drijven. Sommigen bevatten zelfs op hun beurt weer vijvers. Vijvers die dus in andere vijvers in de vorm van eilanden drijven...
 6. De onderaardse tuinen van Kaverno: Deze droomtuinbeleving speelt met de illusies van donker en licht. We dalen namelijk met onze aanstaande tuincreaties af naar een plek die onder het aardoppervlak ligt: Via kieren en holtes valt daglicht deze semi-grotten binnen dat vervolgens de onderaards aanwezige watertjes en planten tot leven wekt.
 7. En de zevende... Die blijft nog even in nevelen gehuld...
Maak kennis met de zeven verschillende droomtuin thema's. Elk van de thema's vertegenwoordigt een unieke optische illusie.
Maak kennis met de zeven verschillende droomtuin thema's. Elk van de thema's vertegenwoordigt een unieke optische illusie.

Op je gemak meer lezen (of zien)?

Maak kennis met de leukste specials en tuinprojecten en ontvang elke twee weken op vrijdagmiddag een update in jouw mailbox

PS, heb je je al ingeschreven maar ontvang je geen emails?
Controleer je spambox en markeer de emails van de Zeven Droomtuinen als niet ongewenst!

Ontdek meer...

 •  
 • Mijn account
 • Mijn bibliotheek
 • Uitloggen
 • © de Zeven Droomtuinen • 2024
  Je hebt nog 1 gratis member-only Special voor deze maand tegoed.
  Schrijf je in voor onbeperkte toegang